Φωτογραφίες από τη διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ

Η πλειοψηφία των πελατών μας, περισσότερο από το 80%, όταν μας επισκέπτονται, δεν στοχεύουν στην πλήρη αφαίρεση ενός τατουάζ αλλά στο ξεθώριασμα αυτού για να μπορέσουν να δημιουργήσουν χώρο για ένα νέο τατουάζ που θα καλύψει το παλιό και θα είναι πιο σύγχρονο και πιο εντυπωσιακό.
Η πλειοψηφία των πελατών μας χρειάζεται δύο με πέντε συνεδρίες για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και εδώ μπορείτε να δείτε μία πολύ μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης ή ξεθωριάσματος ενός τατουάζ. Επειδή προτεραιότητά μας είναι το να είμαστε προσαρμοστικοί και ξεκάθαροι με τη διαδικασία αφαίρεσης ενός τατουάζ με λέιζερ, έχουμε παραθέσει ποικίλες φωτογραφίες από διαφορετικά τατουάζ, καθώς νιώθουμε την υποχρέωση να δείξουμε το πως εξελίσσεται η θεραπευτική διαδικασία βήμα-βήμα και να έχει ο κάθε πελάτης μία ξεκάθαρη εικόνα από πριν για το αποτέλεσμα που επιθυμεί.
Αυτό το τμήμα του site ανανεώνεται διαρκώς με νέο υλικό φωτογραφιών από αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ και αρκετές από αυτές τις μοιραζόμαστε μαζί σας και μέσω των προφίλ μας στα social media.